ANTALYA [07] BomB Crew
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ANTALYA [07] BomB Crew

ANTALYA 07 BOMB CREW RESMİ SİTESİ !!!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware)

3 posters
YazarMesaj
YnS
Admin
YnS

ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware) Empty
MesajKonu: ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware)   ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware) Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 12:46 am

Size ilk olarak şunu söyliyim. Artık oyun yapımcıları yeni bir devire geçti ve artık ge force fx serisinin altındaki ekran kartları yeni çıkan oyunları çalıştırmayacak. Özellikle Call Of Duty 2 ve Need For Speed Undergrou nd Most Wanted gibi yeni oyunları bilgisaya rınızın donmadan çalıştırmasını istiyorsa nız bu güncelleştirmeyi indirin ve farkı görün. Bizzat ben denedim call of duty 2 de acayip tıkanıyordu. Bu güncellemeyi bi indirdim o gün resmen call of duty 2 yi bitirdim yani sanki yeni ekran kartı olmuş gibi oldu.. Mutlaka indirin gerçekten çok fark var...

http://rapidshare.com/files/4911915/84.21_forceware_winxp2k_english_whql.exe
https://07bombcrew.yetkin-forum.com
Srcny

Srcny

MesajKonu: Geri: ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware)   ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware) Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:05 pm

Saol İşime Yaradı..!!
aLy

aLy

MesajKonu: Geri: ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware)   ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware) Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 10:39 pm

yarıyacak saten Very Happy Very Happy

ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma (forceware)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Bot Programı Kendi Botunu yap !
» Adsl Kota Takip Etme Programı
» En büyük banner afiş hazırlama programı